Studentski dom Harmica studenticama, osim kvalitetnog smještaja, nastoji biti drugi dom u Zagrebu. Stoga se posebno čuva obiteljsko ozračje.
Naglasak boravka u Domu je kompletna formacija mlade osobe na obrazovnom, kulturnom i duhovnom planu. Različite formalne i neformalne aktivnosti koje pomažu u ostvarenju tog cilja su „kulturne srijede“, vikendi učenja, zajedničke večere, poticaj na radnu atmosferu, timski rad, mogućnost pojedinačnog mentorstva, podučavanja i profesionalnog usmjeravanja.

Prijavite se za razgovor i popunite prijavu!

Smještaj u Studentskom domu Harmica obuhvaća jednokrevetne sobe za studentice, dvije prostrane učionice, Wi-Fi, korištenje perilice rublja, doručak i večeru u zajedničkoj blagavaonici, dnevni boravak (TV, projektor) i vrt. Cijena smještaja kroz deset mjeseci je 350 € mjesečno. Da bi se zadržao smještaj u studentskom domu važno je redovno studiranje.

Odlazak na sveučilište može biti prekrasno iskustvo i često predstavlja životnu prekretnicu za svakog pojedinca. To je vrijeme otkrića sebe i  svijeta oko nas. Živjeti na mjestu kao što je studentski dom Harmica nudi prilike za kvalitetno i uspješno učenje za vlastiti studij. Svakoj su studentici na raspolaganju dvije prostrane učionice s pristupom interentu. Boravak u domu pruža priliku za učenje od drugih i o drugima. Ponuđen je široki spektar kulturnih aktivnosti koje proširuju perspektive studentica i daju im uvid u nova znanja.

Iako je Studentski dom Harmica otvoren studenticama svih vjeroispovijesti bez obzira na etničko podrijetlo, duhovne aktivnosti koje se odvijaju u Harmici su povjerene Opusu Dei, osobnoj prelaturi Katoličke crkve. Sudjelovanje na različitim duhovnim aktivnostima nije obavezno za studentice doma. Za sve zainteresirane organiziraju se predavanja, vjeronauk i duhovne obnove te razgovor s našim studentskim kapelanom.  U kapeli studentskog doma se redovito slavi Sveta Misa.

Uprava i voditeljice studentskog doma promoviraju osobni i akademski razvoj studentica, brineći o tome da dom pruža ugodno okruženje za život i učenje. Voditeljice studentskog doma su uvijek na raspolaganju. Studentski dom Harmica je članica udruge European University College Association (EUCA) koja nudi cjelovit program rada za sveučilišne studente, stoga su česta putovanja i sudjelovanje na konferencijama i projektima koje EucA provodi.

Harmica nudi ugodnu obiteljsku atmosferu koja je nezamisliva bez proslave rođendana, zajedničkih izleta, odlaska na sportska događanja i sl. Na  taj način pruža se prilika za uspostavu cjeloživotnih prijateljstava. Atmosfera u kući oslanja se na odgovornost i poštovanje osobne slobode svakog pojedinca.